onsdag 27 november 2019

Angelweave pashminasjalar - enbart hos Mypashmina

Du hittar enbart handspunna Angelweave pashminasjalar hos Mypashmina. Det handspunna garnet har ett oregelbundet utseende som gör den fantastiskt len och ser vackert ut. I 90% cashmere 10% silke. Se www.mypashmina.se


Mer om Angelweave

Om du skulle känna hur len den var genom skärmen skulle du köpa den direkt. Varpen, som är den längsgående tråden är av ren silke, medan väften som är tråden som löper tvärsöver är av 100% handspunnen cashmere. Det handspunna garnet har ett oregelbundet utseende som gör den fantastiskt len och ser vackert ut. Ta väl hand om din handspunna cashmeresjal genom att tvätta den försiktigt för hand om det behövs. (Tvätta inte i maskin)

Den här storleken är 55×200 cm så den är lite mindre bred än en sjal i full storlek. Den här storleken passar perfekt att användas öppen över axlarna eller vikt dubbel ett par gånger som en halsduk.

Pålitlig kvalité är kännetecknet för Mypashmina. Det är därför som kunder som handlar hos oss för första gången ofta återkommer igen och igen.

Jämför gärna våra priser med det utbud som finns i butiker där de ofta har pashminasjalar i ett fåtal färger som köps in med en eller flera mellanhänder. Du kan vara säker på att du får en vara i utmärkt kvalité hos som kommer levereras snabbt till dig inom ett par dagar

Vi har arbetat med samma människor i Katmandu i Nepal sedan starten 2002. Ditt köp hjälper att förse fasta arbeten till för närvarande 69 personer. Men vi vill först och främst att du handlar hos oss för att du älskar sköna pashminasjalar i hög kvalité i äkta cashmere för dess färger, känsla och otroligt värmande egenskaper.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar