Bli återförsäljare

Vill du sälja våra produkter i din butik?

Du kanske vill designa din egen kollektion? Eller kanske vill ha hjälp med det? Kanske beställa våra egna designer?

Vi kan även tillgodose ditt företags behov av identitetsprodukter som vanligen används i relationsförstärkande syfte: Exempelvis eleganta julklappar och presenter åt dina anställda och kunder med ditt företagsnamn.

Vi förser även företag och organisationer med sjalar till olika events; exempelvis bröllop och exklusiva middagar. Föreningar och skolor är också välkomna med förfrågningar (på förslagsvis scarfar eller skoltröjor i en speciell färg)

Vi kan tillverka vad som helst i kashmir/silke/bambu/merinoull/ull i olika kvalitéer i vår fabrik i Nepal. Leveransen tar normalt 2-4 veckor.
Vi har idag kapacitet för att tillverka 10000 produkter i månaden. Vid behov kan vi anställa fler i fabriken och höja produktionskapaciteten.

Alternativt kan du beställa ur vårt eget sortiment, vilket vi kan leverera direkt. Beställ gärna prover från vårt sortiment innan du skickar in din egentliga beställning. När du kontrollerat kvalitén kan du skicka tillbaka dem. Vi står för leveranskostnaden. På begäran kan vi skicka en färgkarta så att du kan välja ut färger. Du kan även skicka färgprover till oss. Om du vill ha din egen design, observera att det då tar 2-4 veckor innan vi kan påbörja din beställning eftersom vi först måste tillverka ett provexemplar och få det godkänt av dig.

Om du funderar på att sälja våra produkter kan vi försäkra dig om att du kommer att göra en bra affär, för när dina kunder får känna på materialet kommer de genast att vilja köpa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar