Om Mypashmina


Mypashmina är ett familjeföretag som drivs av mig, Caroline King, och min man Paul King. Verksamheten (MYPASHMINA LTD) startades 2001 i England av Paul, som har rest och arbetat mycket i Nepal och upptäckte de underbara pashminasjalarna där. 2007 startade vi Mypashmina i Sverige (ANGELFISH HB - Org nr: 969718-2468) men hur nu avvecklat det svenska företaget då det visade sig onödigt för oss att ha två så vi driver www.mypashmina.se enbart genom vårt engelska bolag nu. Allt annat är som det var förut. Vi har kundservice och ett mindre lager i Sverige, som vi har vår returadress till.

Vårt mål är att leva upp till våra kunders krav och behov genom att:

1.    Erbjuda plagg i alla färger
2.    Snabb och gratis leverans
3.    Vänlig och behjälplig kundservice
4.    Cashmere av utmärkt kvalitet till bästa möjliga pris.

Våra principer och vårt sätt att arbeta är baserat på följande:
1.    Vara jordnära, lättillgängliga och bevara vår småföretagaranda. Vi använder därför oss själva och vänner som modeller och när du ringer kan du alltid prata med chefen om du vill.
2.    Ta hänsyn till miljön. Vi sorterar allt vårt skräp, använder endast ofarliga färgämnen och så lite förpackning som möjligt.
3.    Bry oss om våra medarbetare. Arbetarna i Nepal tjänar bra och arbetar i en god miljö.
Vi samlar även in pengar till vår favoritorganisation – Namaste Banepa. Denna välgörenhetsorganisation, som drivs av vänner till oss, gör det möjligt för barn i Nepal att gå till skola som de annars inte skulle ha möjlighet att gå till. Du kan välja att donera en slant i samband med att du gör din beställning. Donerar du 500 kr donerar vi samma summa.

Har du frågor? Ring gärna när somhelst mellan kl: 9:30-18:00 under vardagar! Vi som svarar i telefon heter Stuart, Ada, Caroline eller Paul. Tel: 031-799 55 59

Några av våra andra hemsidor:
MYPASHMINA - i Storbritannien
HAMACA - vår butik för hängmattor och hängstolar
HAMMOCKHEAVEN - Samma butik som ovan fast i Storbritannien
Mattor-Online - vår butik för vackra handknutna mattor enbart i naturliga material
TheRealRugCompany - Samma butik som ovan fast i Storbritannien

Vi och vårt team i Nepal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar