söndag 10 februari 2019

Pashminasjalar i alla regnbågens färgerHos Mypashmina hittar du inte bara vackra, sköna och otroligt varma pashminasjalar utan de är också producerade på ett "sjysst" sätt i Nepal. Vi samarbetar med en liten produktion som vi startade tillsammans för mer än ett decennium sedan. Fortfarande jobbar ungefär samma gäng hos oss. Det är litet, genuint och en vänlig stämning i tillverkningen. Vår personal är noga med detaljer och tycker om sina jobb, vilket är en orsak till att våra sjalar håller så hög kvalitet.

En annan orsak är att råvaran "Cashmere" är av den finaste sorten från Capra hircus-getter som fått vandra fritt på höga berg, och hur råvaran har behandlats. Ytterligare en orsak är de rigorösa kvaliteteskontrollerna och de fantastiskt vackra designerna och framförallt urvalet av färger.

Vi har ungefär 130 färger på lager och mer än 2500 olika slags produkter i cashmere. Om du inte hittar vad du söker kan du specialbeställa i vilken färg som helst. Vi har färgkartor att välja mellan. Om du letar efter en mycket speciell färg kan du skicka oss ett färgprov så ordnar vi det.

Du hittar våra pashminasjalar och plagg i cashmere på www.mypashmina.se
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar