torsdag 8 mars 2018

 
Mypashmina.se
 

 
 
Mypashmina välkomnar Lux Cashmere som är tillverkad i Italien.
 
Många nya modeller med underbar känsla. Vi hoppas du gillar dem! Se nedan eller klicka här för att komma till Mypashmina.
 
 
3:e mars - Jättebra kofta, underbart mjuk, varm och lätt. Klassisk och snygg. 
 
 22:e februari - Denna fantastiska favorit … den värmer och är snygg och väger ingenting, och den är så otroligt användbar. Jag har den i stort sett varje dag, till precis allt: casual, festkofta, som värmeplagg under jacka, att dra på efter träning … verkligen allt. Priset blir väldigt lågt om man räknar kostnaden per dag : )  
 
22:e januari - Jag har beställt i flera olika färger och alla är lika fantastiska. De är mjuka och fjäderlätta och kan användas på många olika sätt. Färgerna är vackra och stämmer bra överens med bilderna. Rekommenderas!
 
 
Om du väljer att betala med bitcoin ger vi ytterligare 20% rabatt. Vill du veta vad bitcoin är och varför vi erbjuder rabatten? Läs mer på www.mypashmina.se/bitcoin-pashminas/​
 
 
 
Få även 10% rabatt på våra två andra hemsidor Hamaca.se och Mattor-online.se med koden "yummy"
 
Hamaca.se är en av våra andra verksamheter. Kanske har du köpt en hängmatta här någon gång? Vi tillverkar hängmattor i egna designer i Colombia och Indien. Det finns alla möjliga sorter, och hängstolar, ställningar och rep med - totalt ungefär 500 olika produkter! Våra hängmattor är riktigt bekväma och snygga också. Här kan du köppla av i lugn och ro, i hemmet, i trädgården eller på resan till exempel.
 
www.Hamaca.se
 
 
 
Naturliga mattor från Mattor-online
 
Mattor-online är en av våra verksamheter och har samma koncept som de övriga. Vi köper in direkt från de som gör mattorna - utan mellanhänder. Mattorna är unika och i våra egna designer. Vi köper bara från produktioner där vi är säkra på att de som jobbar har det bra. Alla mattor är gjorda för hand av natur-material. Vi har miljövänliga material som hampa och jute. Vi har också bambu-mattor som passar bra för allergiker samt ekologiska fårskinn från Island. Det finns ganska mycket att välja bland. Du kan också designa din egen matta och till och med skicka oss en bild att knyta en matta från om du vill ha en riktigt personlig sådan. Vi gör mattor i alla möjliga storlekar och former och erbjuder produktion till heminredare och butiker också.
 
www.mattor-online.se
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar