måndag 31 juli 2017

Visste du att du kan få en pashminasjal i vilken färg du vill hos oss?


Visste du att du kan få en pashminasjal i vilken färg du vill hos oss? Vi har inga problem att ordna sjalar i speciella nyanser. Du kan beställa vår färgkarta och välja bland över 100 färger där eller skicka oss ett litet färgprov. Sjalen tillverkas speciellt åt dig och levereras inom ca 6-8 veckor. Du kan beställa ett enstaka plagg eller flera om du vill, det spelar ingen roll för oss. Beställ genom att klicka in dig på produkten du vill ha, sen klickar du på länken "OM DU VILL HA EN FÄRG SOM VI INTE HAR PÅ LAGER KAN VI TILLVERKA ÅT DIG UTAN EXTRA KOSTNAD. LÄS MER HÄR.."

Det finns en anledning till varför kunder kommer tillbaka till oss om och om igen för att köpa en pashmina scarf hos oss. Allt bottnar i pålitlig kvalité och ansvar.

De här vackra sjalarna i finaste cashmere och silke kan tillverkas åt dig i ditt val av storlek. De ger en härligt mjuk och lyxig känsla. En sådan här pashminasjal som accessoar lägger till färg och stil till din utstyrsel.

Tyget är handvävt i 70% cashmere och 30% silke. Genom att lägga till silket i mixen kan vävarna få till en tätare väv som gör att tyget får ett vackert fall och den matta glansen som är typisk för pashminasjalar i hög kvalité.

Vi har arbetat med samma människor i Katmandu i Nepal sedan starten 2002. Ditt köp hjälper att förse fasta arbeten till för närvarande 69 personer. Men vi vill först och främst att du handlar hos oss för att du älskar pashminasjalar av hög kvalité för dess färger, känsla och otroligt värmande egenskaper.

Du hittar oss på www.mypashmina.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar