onsdag 13 april 2016

Hitta den bohemiska stilen i Cashmere


Den bohemiska klädstilen kommer från 1700-talet när man ville ha en minimalistisk livsstil men nu hör den ihop med att uttrycka individualitet. Vanligtvis kännetecknas den av jordnära toner med stänk av färg, mönster, blommor och mängder av dekoration som pärlor, paljetter, knappar och annat. Boho-stilen tillåter individer att uttrycka sin önskan att bryta sig loss från sociala normer och leva okonventionellt.

Som personer som ofta dras till den bohemiska stilen så har naturligtvis influerats av detta i vårt sortiment av Cashmeretröjor, pashminasjalar och accessoarer. Här är några förslag på hur du får lite bohem-känsla i din klädstil i cashmere :) Du hittar dessa plagg och mycket mer i vår webshop Mypashmina.

1. Ovanför -  Klänning med fickor i 100% Cashmere i en söt design, att använda tillsammans med byxor eller som den är. Klänningen har sömmar och kokosknappar.2. Kofta i bambu och Cashmere med djup urringning - växtfärgad - för den miljö-medvetna. Denna modell har vi rea på just nu.
3. Virkade Cashmere-halsdukar i blommigt mönster. Varje scarf är unik. De tillverkas för hand i Nepal i 100% cashmere

4. Jacquardvävd pashminasjal i silke med påfågelsdesign.  Täck ryggen som en sjal eller vik den och använd som halsduk.5. "Pippi"-tröja för barn i 100% cashmere. Håller barnet varmt, är otroligt len, kliar in och känns inte bylsig. Våra barn älskar dem.Gå till Mypashmina för att handla online. Vi erbjuder gratis leverans inom ett par dagar. Du hittar dessa plagg i de här kategorierna i menyn till vänster "mössor, vantar och accessoarer, Cashmere för barn, , Cashmere för henne och Pashminasjalar."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar