torsdag 17 april 2014

Påskrea - Endast för bloggläsare och nyhetsbrevsprenumeranter

Mypashmina - Januari 2014

 


MYPASHMINA NYHETSBREV Påsk 2014 (se i din browser)

Klicka här för att handla på MYPASHMINA >        Dela det här nyhetsbrevet med dina vänner >

Alltid gratis och snabb leverans på Mypashmina

Mypashmina.co.uk

Vi önskar er en riktigt Glad Påsk!

Till våra kunder som handlar på Mypashmina eller våra andra Webshopar Hamaca och Mattor-online erbjuder vi 40% rabatt på några utvalda sjalar och halsdukar i cashmere.

Vi har tagit fram fantastiskt fin sjal som kommer att få alla sjal-älskare på fall, som heter Ikat pashminasjalar. Ikat är ett speciellt sätt att väva för hand som är mycket komplicerat och som skapar ett mönster som gör varje sjal unik. Ikat-sjalarna är gjorda av 100% härligt mjuk cashmere och finns i 10 färger. Du får hela 40% rabatt som ett slags introduktionsreapris för denna sjal genom att skriva in koden "mypashminapask2014" i kassan. Längre ner i nyhetsbrevet erbjuder vi några modeller till till 40% rabatt med samma rabattkod. Rabattkoden gäller från och med idag till och med den 22:a April enbart.

Kom ihåg att du som har handlat på någon av våra webshoppar alltid får 10% rabatt hos oss på alla andra produkter genom att ange koden "YUMMY" när du beställer på www.mypashmina.se

 

 

 

NYHET! Ikat Pashminasjalar
PÅSKREAPRIS 40% - 959,4:-
Ord. Pris 1599:-
Finns i 10 färger
100% Cashmere

pashmina


40% rabatt med koden "mypashminapask2014" på randiga och rutmönstrad ringsjalar i ren Cashmere
pashminapashmina

40% rabatt med koden "mypashminapask2014" på randiga halsdukar i dubbla lager i 100% Cashmere

cashmere


Se våra andra hemsidor....

Hamaca

Sveriges största sortiment av Sydamerikanska hängmattor, hängstolar, ställningar och tillbehör till oslagbara priser. Här hittar du det behöver för att kunna koppla av hemma, i trädgården eller på semestern. Klicka in dig på www.hamaca.se

Hamaca


klicka för att köpa mattor på mattor-online.se

Hos oss hittar du vackra mattor i enbart naturmaterial som ull från Nya Zealand, Bambu, Kohudar, Fårskinn, Renskinn, Hampa, Lin och Silke. Vi designar och har egen produktion för alla mattorna vilket gör att vi kan hålla låga priser för våra mattor som är av toppkvalitet. Hos oss kan du även designa din egen matta i vilka färger och storlekar som helst.

Alltid gratis frakt hos www.mattor-online.se!

NYHET våren 2014

Patchwork kohudar - en slags "lapptäcksmatta" av kohudsbitar som skapar olika mönster. Vi gillar miljötänk och återanvändning. Kohudsbitarna kommer från kor i Indien som har fått leva och dö ett naturligt liv, där kohudsbitarna bara har tagits tillvara. De har garvats och färgats och satts ihop på ett sätt som gör att mattorna kommer att hålla länge och som gör att de ser fantastiskt fina ut. Här hittar du mattor som är helt unika, i våra designer, som ingen annan säljer, till bra priser.

kohudsmattakohudsmatta
kohudsmattakohudsmatta


 

 

Frågor?
Email: kundservice@mypashmina.se
Telefon: 031-799 55 59 (Mån - Fre 10.00 - 17.30)

Klicka här om du vill att vi ska ta bort dig från vår mailinglista

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar