onsdag 14 december 2016

Hitta de lenaste julklapparna hos MypashminaHar du svårt att bestämma dig vad du ska ge bort i julklapp? Vi har några idéer!

Det finns fortfarande tid att köpa julklappar för leverans innan jul om du beställer innan den 16:e dec. (vilket är vår rekommendation men det går också att försöka på nästa måndag/tisdag om man vill!)
 
Som alltid, erbjuder vi den finaste cashmeren som är tillverkad i vår lilla fabrik i Nepal av skickliga hantverkare, till oslagbara priser eftersom vi inte har mellanhänder. Vi gillar det småskaliga och vill hålla oss till det. Det är viktigt för oss att våra plagg tillverkas med kärlek av människor som trivs och har det bra. Vi har nu arbetat med samma härliga gäng i 15 år.
 
I vårt sortiment hittar du pashminasjalar i alla regnbågens färger (närmare bestämt ungefär 130 olika färger) och flera storlek och kvalitéer. Totalt blir det ungefär 2000 varianter! 
 
Sjalarna känns underbart sköna och är (enligt vår feedback) mycket uppskattade klappar. Vi hoppas du hittar något hos oss.
 
Eftersom du har hittat till vår blogg vill vi visa vår uppskattning genom att ge dig lite rabatt. Skriv in koden "yummy" så dras 10% av!

Välkommen att handla på Mypashmina.se

Pippi-tröja i mjukaste cashmere. Mjuk, skön och kliar inte - en favorittröja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar