onsdag 15 maj 2013

Betalning med faktura är gratis från och med idag


Vi vill göra det enklare för dig att handla hos oss så jag vill tala om att nu skickar vi mot faktura utan att ta ut någon avgift för det. Avgiften vi hade på 29 kr var till för att täcka kreditupplysningen men nu bjuder vi alltså på detta :)

Fakturabetalningen innebär att du gör beställningen, tar emot varan innan du har betalt och betalar inom 2 veckor från och med dagen då du gjort beställningen.

Såhär gör du för att betala med faktura inom 14 dagar: 

Vi kommer behöva ditt personnr eller organisationsnr för att göra en kreditupplysning - du behöver ange detta i kommentarrutan på sidan där du fyller i dina adressuppgifter. Om du godkänns kommer vi att skicka din beställning. Om du inte godkänns kan du betala i förskott istället eller så makuleras din beställning. Du har 14 dagar på dig från beställningsdagen på dig att betala. Du ska betala in på vårt bankgirokonto. Om betalningen inte har kommit in inom 14 dagar skickas ärendet direkt till vårt inkassobolag. Vid ej uthämtade paket debiteras även 300 kr för våra omkostnader. Det kostar 0 kr att betala med faktura. Fakturan får du skickad till din mailadress som du anger.

Du beställer hängmattor med fakturabetalningen på www.mypashmina.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar